Trainingen

Door de snelle veranderingen in de markt bestaat er een enorme kloof tussen de competenties die medewerkers nodig hebben voor hun werk en de competenties die zij bezitten. Deze zorgelijke ontwikkeling kost Nederlandse organisaties jaarlijks miljoenen euro’s.

De top van deze bedrijven onderkent dat hun medewerkers training nodig hebben echter minder dan 25% is bereid hiervoor te budgetteren. Veel ondernemers onderschatten de negatieve impact van dit besluit. Ruim 90% van deze ondernemers heeft te kampen met een of meer van onderstaande problemen:

  • Onvoldoende aanwas van nieuwe klanten
  • Slechte kwaliteit van de klantenservice
  • Verliezen van bestaande klanten
  • Groot verloop van medewerkers
  • Toenemend verzuim van medewerkers
  • Onvoldoende bevlogen medewerkers

Door te investeren in opleiding, training en workshops voorkomt u bovenstaande problemen. De vraag is dan ook niet of u uw medewerkers zou moeten ontwikkelen maar hoe u hen kunt ontwikkelen. Wij zetten onze expertise graag in om u daarbij te helpen.

 

Naast de specifieke trainingen, bieden we ook open trainingsdagen. Tijdens deze twee-daagse trainingen wordt u intensief en praktijkgericht begeleid en zult u direct resultaat behalen doordat we met de door jezelf meegenomen prospect lijst gaan bellen. Gelijk een return on investment dus.

 

Kosten voor de tweedaagse open training bedragen slechts 595 euro pp. Er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen en minimaal 4 personen. De trainingen worden gegeven op het kantoor van VAn en zijn inclusief lunch. Bij meer dan 6 deelnemers prijs op aanvraag.

Klaar voor de start?