Traineeship

VAn biedt nieuw commercieel talent de mogelijkheid om via een uniek en vernieuwend opleidingstraject zijn of haar droom als verkoper dichterbij te brengen. Gedurende een half jaar wordt je klaargestoomd voor een commerciële carrière. Als je dit traineeship met succes hebt afgerond ben je klaar voor een topbaan in de verkoop.

Iedere aspirant Trainee start met een intake procedure die bestaat uit onze unieke CT-scan (Commercieel Talent-scan) en gesprekken met commericiele toppers uit de praktijk. Als uit deze intake naar voren komt dat jij het in je hebt, begint voor jou het opleidingstraject.

De opleiding bestaat uit vier modules waarbij de klemtoon ligt op de praktijk, sales-attitude en interactie. Tijdens de opleiding leer je jezelf kennen en weet je op welke talenten en ambities je verder moet ontwikkelen. Je wordt verantwoordelijk voor verschillende commerciële projecten bij diverse bedrijven en gedurende het gehele traject bij gestaan door jouw persoonlijke coach.

Ben jij ondernemend, resultaatgericht, gedreven, flexibel, integer, creatief, innemend, organisatie gevoelig, vertrouwenwekkend en extravert, meld je dan hier aan voor een intake en laat zien dat jij echt een commerciële topper bent!

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Klaar voor de start?