Open trainingen

Het niveau en de vaardigheden van nieuw commercieel talent matcht niet altijd met die van uw huidige medewerkers. Het kan ook voorkomen dat u als manager of leidinggevende de talenten van één of meerdere mensen op een andere manier wilt benutten. Bijvoorbeeld als er op uw commerciële afdeling sprake is van capaciteitsproblemen.

 

In zulke situaties zijn de open trainingen van VerkoopAcademieNederland een uitkomst. Het open trainingsprogramma biedt de meest gevraagde verkoop-, management- en communicatietrainingen en wordt door het hele land verzorgd. Een individuele aanpak staat voorop. De groepsgrootte is daarom maximaal acht personen, neem daarom tijdig contact op voor de meer informatie en om een plaats te reserveren op onze vaste open trainingen dagen. Een open training bij Binnen Verkoop Ondersteuning wordt verspreid over twee hele dagen. Dit garandeert een intensieve en volledige training op maat, speciaal voor jou en jouw organisatie.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze voordelige open trainingen of om een plaats te reserveren voor onze open trainingsdagen in 2014.

VerkoopAcademieNederland
Johan van Oldenbarneveltlaan 9c
2582 NE Den Haag
Telefoon: 070 – 7118706
info@VerkoopAcademieNederland.nl

Klaar voor de start?